Za pozivni centar odlazni pozivi su najbitniji

Kako se kaže, vrijeme je novac. A ako upravljate pozivnim centrom s 50 ili više agenata i najbitniji su vam odlazni pozivi, to vjerojatno znate bolje od ikoga.

Bez obzira upravljate li pozivnim centrom na razini poduzeća ili operacijom odlazne prodaje srednje veličine, svaka sekunda koja nije iskorištena do kraja može doista povećati vaše troškove i malo smanjiti profitne marže.

Svako dodatno mjesto dodano vašem centru kad su odlazni pozivi u pitanju stvara nove prilike za daljnji rast. Ali da biste nastavili skalirati svoje operacije, morat ćete implementirati najbolju praksu upravljanja kontaktnim centrom koja povećava učinkovitost u ključnim područjima vašeg poslovanja.

Ako želite dobro poslovati potrebni su vam savjeti o tome kako odlazni pozivi mogu biti bolji za pozivni centar s 50+ agenata, uključujući:

  • Najbolji načini upravljanja: Neka vaš tim bude produktivan i motiviran
  • Najbolji primjeri iz prakse mjerenja kad su odlazni pozivi u pitanju: Pratite izvedbu i identificirajte probleme dok se događaju
  • Najbolje prakse automatizacije i optimizacije: Uklonite neučinkovitosti i otključajte skalabilnost
  • Najbolje prakse usklađenosti: Zaštitite svoje poslovanje i njegov potencijal rasta

Najbolje prakse upravljanja pozivnim centrom su održavanje produktivnosti i motivacije vašeg tima jer odlazni pozivi nisu laki za mnogo njih.

Za pozivni centar odlazni pozivi su najbitniji

Agenti su motor svakog pozivnog centra. Pronalaženje načina da ih se održi produktivnima i motiviranima neophodno je za menadžere, posebno za veće operacije s 50, 200 i 1000+ agenata. Potrebne su vam strategije koje će pomoći vašem timu da izbjegne iscrpljenost koja muči većinu industrije.

Kontakt centri općenito imaju reputaciju velikog prometa. Ali uspješni pronalaze načine za učinkovito upravljanje obukom agenata, učinkom i angažmanom. Kad ti zaposlenici ostanu dulje, to je obično zato što je njihova produktivnost porasla i njihovo zadovoljstvo veće.

Za borbu protiv iscrpljenosti i fluktuacije pozivnog centra, potrebno je upotrijebiti najbolje prakse za upravljanje pozivnim centrom koje vam pomažu pružiti pojednostavljeno i poboljšano iskustvo agenta kad su odlazni pozivi u pitanju.

Kultura tvrtke je jako bitna. Neka usađivanja misije, vizije i temeljnih vrijednosti vaše tvrtke bude središnji dio vašeg procesa integracije. Pobrinite se da se osjećaju dijelom nečega.