Uz Tende Istra budite u toku kakav vanjski namještaj je u trendu

Uz Tende Istra budite u toku kakav vanjski namještaj je u trendu

Naše podneblje je mediteransko, što podrazumijeva lijepe ljetne sezone koje su ponekad i neizdrživo vruće. Kako bismo što bolje uživali u ljetu Tende Istra predstavlja 18 najboljih komada namještaja za terasu 2023. za nadogradnju vašeg vanjskog prostora ovog ljeta.

Jedan od noviteta koji Tende Istra posebno ističu na ovoj listi jest unutarnji i vanjski stropni ventilator. Zašto biste ga trebali nabaviti: ovaj se ventilator može pohvaliti prekrasnim dizajnom koji će odgovarati širokom rasponu kućne estetike. Imajte na umu: iako ima izvanredan protok zraka, ovaj ventilator nije idealan za veće prostore.

Kada je riječ o funkciji, ovakav vam ventilator pruža sve što vam je potrebno za stvaranje hladnog i ugodnog povjetarca na otvorenom, uvjeravaju nas Tende Istra dok pokazuju preporučeni model. Odaberite između tri različite brzine ili upotrijebite funkciju obrnutog smjera za povlačenje zraka prema gore, održavajući ugodnu vanjsku temperaturu tijekom hladnijih mjeseci. Također nam se sviđa što je ovaj tihi električni ventilator otporan na vlagu za korištenje na mjestima s puno vlage kao što su natkriveni trijemovi i terase. Također dolazi s praktičnim ručnim daljinskim upravljačem. Imajte na umu da, iako ovaj ventilator pruža izniman protok zraka, nije napravljen za iznimno velike vanjske prostore. Dakle, ako tražite opcije ventilatora za prevelik vanjski prostor, razmislite o kupnji dva ventilatora ili ulaganju u neku veću opciju – savjet je koji su Tende Istra posebno istaknule u opisu ovog proizvoda.

Ako više volite izgled vanjskog stropnog ventilatora bez značajke osvjetljenja, odabir tvrtke Casa Vieja idealan je izbor. Ovaj vanjski stropni ventilator ima jedinstveni dizajn nadahnut avionom s tri lopatice od punog drva u boji oraha koje okružuju motor s brončanom završnom obradom. To ga čini prekrasnom opcijom za stilske domove iz sredine stoljeća, kao i za prostore s estetikom zapadnjačkog ili industrijskog dizajna. Ventilator ima maksimalni nagib od 25 stupnjeva, što ga čini montažnim na kose stropove. Što se tiče same montaže, Tende Istra će i taj dio rado odraditi za vas.