Tražite moderne kuhinje

Dok s jedne strane klasične kuhinje sve više izlaze iz mode, moderne kuhinje su sve češće izbor velikog broja, prvenstveno mladih, obitelji.

Moderne kuhinje uglavnom odlikuju moderni i sjajni materijali poput medijapana ili akrila, nerijetko Compact ili čak Corian radne ploče, metabox ladice, inox, dekorativna rasvjeta koja može biti vidljivo ili nevidljivo integrirana u kuhinjske elemente, ugradbeni uređaji potpuno skriveni u elemente te ladice i vrata elemenata koji se otvaraju na dodir (tzv. tip-on) Prvo što vam može pasti na pamet kada ovo čitate je da su moderne kuhinje ujedno i skupe kuhinje.

To može ali i ne mora biti tako. Osim silnih hi-tech sitnica koji nam mogu olakšati život i učiniti kuhinju modernom, ono što čini modernu kuhinju je u stvari moderan dizajn. A dizajn je stvar kreativnosti, ne nužno hrpe novaca.

S obzirom na to, jasno je da se i s jeftinijim materijalima poput iverala u raznim dekorima, običnim ladicama i izborom lijepih i modernih ručki mogu napraviti lijepe, kvalitetne i izgledom moderne kuhinje. Pogledajte ove slike modernih kuhinja da dobijete inspiraciju kako će izgledati vaša buduća kuhinja.

Ako trebate modernu ili bilo koju drugu kuhinju po mjeri, iskoristite našu kontakt formu te na taj način brzo i jednostavno kontaktirajte proizvođače modernih i svih ostalih kuhinja. Odgovori zainteresiranih tvrtki će vam vrlo brzo stići na vašu email adresu.

1 KLIK do najbolje ponude za kuhinje!

Brzo i jednostavno do najbolje ponude za vašu novu kuhinju ili ostali namještaj po mjeri.

 

Moderne kuhinje slike